Στις 06-03-2016 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή 23 μελών του σωματείου και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας όπου για φέτος ο τυχερός ήταν ο συνάδελφος από την Κέρκυρα Λινοσπόρης Θεόδωρος που κέρδισε μια εργαλειοθήκη της BETTA.
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός και ο πρόεδρος του σωματείου Τσίνης Δημήτριος παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε : τα σεμινάρια 50 ωρών πάνω σε καυστήρες πετρελαίου και αερίου,σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ τον περασμένο Μάιο που παρακολούθησαν περίπου 20 μέλη του σωματείου . Την έκδοση διπλότυπων μπλόκ βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών που οφείλουν να εκδίδουν πλέον οι συνάδελφοι στις εργασίες σε καυστήρες αερίων καυσίμων, στην παρουσία μας στην συνέλευση της τοπικής ομοσπονδίας και στην σύμφωνη γνώμη μας ως Δ.Σ στην πρότασή της για τον διαχωρισμό των ασφαλίστρων του ΟΑΕΕ σε συνταξιοδοτική εισφορά και υγειονομική κάλυψη – περίθαλψη, ώστε κάποιοι συνάδελφοι που αδυνατούν να πληρώσουν όλα τα ασφάλιστρα να πληρώνουν τουλάχιστον τα της υγείας για να έχουν την στοιχειώδη κάλυψη που παρέχει πλέον το ΕΣΥ.
Αποφασίστηκε επίσης οι συνάδελφοι που θα παίρνουν μπλόκ –φύλλο ελέγχου καυσαερίων θα σφραγίζουν όλα τα φύλλα κατά την παράδοση τους και το Δ.Σ θα επικυρώνει με σφραγίδα στο οπισθόφυλλο του μπλοκ. Επίσης όπως ίσχυε μέχρι τώρα για να πάρει κάποιος τέτοιο μπλόκ θα πρέπει να προσκομίσει θεωρημένη την άδεια επαγγέλματος όπως και το service report από τον αναλυτή καυσαερίων σε ισχύ (ένα έτος).
Θα πραγματοποιηθούν επίσης κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε καυστήρες συμπύκνωσης αερίου καθώς και πετρελαίου σε εταιρείες του χώρου στην Αθήνα . Η μετάβαση των μελών εκεί θα γίνει με λεωφορείο και όπως και πριν δυο χρόνια που πήγαμε πάλι το ποσό θα καλυφτεί από το ταμείο του σωματείου και απλά τα μέλη θα επιβαρυνθούν με τις διανυκτερεύσεις.
Ένα άλλο θέμα ήταν να γίνει κάποια ομαδική ασφάλιση των μελών για την αστική και επαγγελματική ευθύνη .Είχαμε τρείς προτάσεις από Ασφαλιστικές εταιρείες αλλά τελικά δεν καταλήξαμε κάπου και έτσι ο κάθε συνάδελφος θα φροντίσει ατομικά να ασφαλιστεί όπως ορίζει ο νόμος.