Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης 20

Στις 05-03-2017 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή 18 μελών του σωματείου και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας όπου για φέτος έγινε σε ταβέρνα πλησίον του επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ο τυχερός ήταν ο συνάδελφος Παππάς Ελευθέριος που κέρδισε μια συλλογή εργαλείων 53 τεμαχίων ευγενική χορηγία της εταιρείας Würth Hellas.

Προέδρευσε στην γενική συνέλευση μετά από σχετική απαίτηση των παρευρισκόμενων μελών το Δ.Σ του σωματείου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1.Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

2.Φύλλα Ελέγχου

3.Συμμετοχή σε σεμινάρια Αερίων Καυσίμων-Συμπύκνωσης Πετρελαίου.

4.Συμμετοχή του Σωματείου στην νέα κλαδική ομοσπονδία.

5.Ελεύθερη συζήτηση για οποιοδήποτε θέματα απασχολούν τους συναδέλφους

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός και ο πρόεδρος του σωματείου Τσίνης Δημήτριος παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε : τα σεμινάρια πάνω σε καυστήρες συμπύκνωσης πετρελαίου και αερίου, σε συνεργασία με τις εταιρείες ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ και ΚΙΟΥΣΗΣ- ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα που παρακολούθησαν περίπου 16 μέλη του σωματείου .Στην συνέχεια ο ταμίας Μόσχος Χρήστος παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους που πέρασε όπου και αυτός εγκρίθηκε ομόφωνα.

2.Επισημάνθηκε ,από τον γραμματέα Φάφα Δημήτριο ,άρθρο στο περιοδικό ‘’ Ο Υδραυλικός ‘’ για πρόσθημο που επιβλήθηκε σε συναδέλφους στην Αθήνα οι οποίοι είχαν εκδώσει φύλλο ελέγχου καυσαερίων χωρίς να έχουν θεωρήσει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος τους και που όπως επισημαίνεται στο άρθρο συνυπεύθυνο είναι και το Δ.Σ του σωματείου που χορηγεί φύλλα ελέγχου σε τεχνικούς που δεν πληρούν τους παρακάτω όρους: Ο ενδιαφερόμενος  θα πρέπει να προσκομίσει θεωρημένη την άδεια επαγγέλματος όπως και το service report από τον αναλυτή καυσαερίων σε ισχύ (ένα έτος) καθώς και τη σφραγίδα του όπου θα σφραγίζει τα φύλλα ελέγχου για προστασία της ιδιοτικότητας .

  1. Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου πάνω σε καυστήρες συμπύκνωσης αερίου καθώς και πετρελαίου σε εταιρείες του χώρου στην Αθήνα . Η μετάβαση των μελών εκεί θα γίνει με λεωφορείο και όπως και την προηγούμενη χρονιά που πήγαμε πάλι το ποσό θα καλυφτεί από το ταμείο του σωματείου και απλά τα μέλη θα επιβαρυνθούν με τις διανυκτερεύσεις. Έχει γίνει αίτηση να μας δεχθούνε στις εγκαταστάσεις τους για φέτος και ανταποκρίθηκαν θετικά η εταιρεία BOSCH- BUDERUS καθώς και η εταιρεία KALORIA.

4.Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του σωματείου στην νέα κλαδική ομοσπονδία που θα δημιουργηθεί με προσωρινούς αντιπροσώπους τους δυο συναδέλφους που είχαν εκλεγεί και στην προηγούμενη κλαδική ομοσπονδία όπου διαλύθηκε και είναι ο Φάφας Δημήτριος και ο Μόσχος Χρήστος.

5.Στην ελεύθερη συζήτηση ο πρόεδρος του σωματείου εξήγησε τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών μας καθώς και το νέο νόμο περί ανεξαρτητοποίησης στη θέρμανση των διαμερισμάτων πολυκατοικιών, όπου συνιστάθηκε προσοχή στην μετάφρασή και εφαρμογή του από τους συναδέλφους.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας                              Ο Ψηφολέκτης

Τσίνης Δημήτριος                         Φάφας Δημήτριος                        Γρασσέλης Αλέκος