Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης 21

Στις 04-03-2018 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή 24 μελών του σωματείου και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας όπου και φέτος έγινε σε ταβέρνα πλησίον του επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ο τυχερός ήταν ο συνάδελφος Τσάλης Αθανάσιος που κέρδισε έναν επαναφορτιζόμενο φακό της εταιρείας Würth .

Προέδρευσε στην γενική συνέλευση μετά από σχετική απαίτηση των παρευρισκόμενων μελών το Δ.Σ του σωματείου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1.Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

2.Εκαθάριση μητρώου μελών

3.Συμμετοχή σε σεμινάρια Αερίων Καυσίμων-Συμπύκνωσης Πετρελαίου.

4.Μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών.

5.Ελεύθερη συζήτηση για οποιοδήποτε θέματα απασχολούν τους συναδέλφους

6.Εκλογές σωματίου

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός μετά από την αναλυτική παρουσίαση του από τον ταμία Μόσχο Χρήστο .

O πρόεδρος του σωματείου Τσίνης Δημήτριος παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε : τα σεμινάρια πάνω σε καυστήρες συμπύκνωσης πετρελαίου και αερίου, σε συνεργασία με τις εταιρείες ROBERT BOSCH A.E  και CALORIA ABEE τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα που παρακολούθησαν 17 μέλη του σωματείου. Στη συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη για την υπό ίδρυση κλαδική ομοσπονδία και τις ενέργειες που πραγματοποίησε η προσωρινή διοίκηση για τις άδειες των συναδέλφων που είχαν παραλείψει να ανανεώσουν πλέον της πενταετίας καθώς και συναντήσεις με το υπουργείο για το θέμα των αδειών των μηχανολόγων που τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος να εκτελούν εργασίες σε καυστήρες χωρίς καμία προϋπηρεσία . Ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα.

2.Για την εκκαθάριση του μητρώου μελών αποφασίστηκε να διαγραφούν όπως ορίζει και το καταστατικό τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που έχουν να πληρώσουν τη συνδρομή τα τρία τελευταία έτη.

3.Αποφασίστηκε ομόφωνα για την διοργάνωση και συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και για φέτος στις εταιρείες VAILLANT THERMOGAZ και ARISTON CHAFFOTEAUX στην Αθήνα στις 19 και 20-04-2018 όπου θα μεταβούμε με τον ίδιο με πέρυσι τρόπο. Επίσης θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε σεμινάρια για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και την κοστολόγηση της εργασίας μας .

4.Αποφασίστηκε να μειωθεί εκ νέου η ετήσια συνδρομή των μελών του σωματείου σε 40,00€ το χρόνο από την στιγμή που το ταμείο του σωματείου έχει ένα καλό απόθεμα.

5.Στην ελεύθερη συζήτηση έγινε η πρόταση από τον συνάδελφο Γρασσέλη Αλέκο να δημιουργήσουμε σαν σωματείο λογαριασμό στο Facebook ούτως ώστε αυτό να βοηθήσει τα μέλη του σωματείου στην αμφίδρομη επικοινωνία-ενημέρωση. Πάνω σε αυτό το θέμα ο γραμματέας Φάφας Δημήτρης υποσχέθηκε να ενεργοποιηθεί και να ενημερώνεται η ιστοσελίδα του σωματείου.  Επίσης ο πρόεδρος του σωματείου Τσίνης Δημήτρης ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν θα είναι υποψήφιος για το νέο διοικητικό συμβούλιο δίνοντας έτσι τόπο σε κάποιο νέο συνάδελφο να εκλεγεί σε αυτό.

6.Αμέσως μετά διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και αντιπροσώπων για την τοπική και την κλαδική υπό ίδρυση ομοσπονδία. Στο νέο Διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν με την σειρά προτίμησης:

1.ΦΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2.ΜΟΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3.ΓΡΑΣΣΕΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

4.ΠΑΠΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

5.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην τοπική ομοσπονδία εκλέχθηκε ο ΛΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στην κλαδική ομοσπονδία ο ΤΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ο ΦΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας                              Ο Ψηφολέκτης

Τσίνης Δημήτριος                         Φάφας Δημήτριος                        Γρασσέλης Αλέκος